(video) Noua Toyota Camry a devenit Maşina Anului, iar Renault Duster SUV-ul Anului 2019 în Ucraina

Acum câteva ore în statul vecin a avut loc ceremonia de premiere a modelelor câştigătoare în concursul Maşina Anului 2019 în Ucraina. Pentru marele titluri din această ediţie – Maşina Anului şi Crossoverul/SUV-ul Anului – s-au luptat 30 de modele!

Tradiţional, modelele participante au fost împărţite în clase diferite, care au fost nouă la număr. De asemenea, au fost premiate maşini în nominalizări separate precum “Cel mai bun design” sau “Maşina cu cel mai bun raport preţ/calitate”.

FOTO: autocentre.ua

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fautocentre%2Fvideos%2F551595748680859%2F&show_text=0&width=621

Iată lista completă a câştigătorilor:

  • Clasa mini – Citroen C1
  • Crossover compact – Skoda Karoq

Vezi şi: (video) Test Drive: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG

  • Crossover mid-size – BMW X3

Vezi şi: (video) Test Drive: Am testat noua generație BMW X3 – Premieră

  • Crossover full-size/SUV – Toyota Land Cruiser Prado

Vezi şi: (video) Test Drive: Toyota Land Cruiser Prado Facelift – Premieră

  • Maşina/Autoturismul Anului 2019 în Ucraina – Toyota Camry

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua generație Toyota Camry – Premieră!

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua Dacia Duster 1.5 dCi 4×4

Câştigătorii absoluţi ai concursului, dar şi câştigătorii din clasele sus menţionate au fost aleşi atât de un juriu format din jurnalişti, cât şi din societatea civilă. Primul este compus din reprezentanţi ai 28 de mass-media, iar al doilea din toată lumea care a votat pe autoroku.ua pentru modelul favorit sau au completat un chestionar în revista “Автоцентр”.

Organizatorii concursului au mai anunţat că toate persoanele care au votat vor participa la un concurs în care vor avea şansa de a câştiga un nou Renault Sandero, alături de 50 de litri de ulei de motor, 500 de litri de carburant sau un set de anvelope de iarnă Nokian.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/