(video) În acest weekend te așteptăm la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A mai rămas puțin timp până la cea mai mare expoziție auto a anului 2023 — ARENA AUTO FEST. Indiferent dacă sunteți un fan al mașinilor sport, un entuziast al vehiculelor retro sau doar un curios al tehnologiei auto, te așteptăm pe 24 și 25 iunie la Chișinău Arena, începând cu ora 12:00.

Vino la ARENA AUTO FEST 2023 pentru a vedea cea mai mare expoziție de motoare, de la moto-tehnică (scutere, ATV, mopede, motociclete), automobile moderne și de epocă, până la combine și tractoare.

Vor fi prezentate automobilele importatorilor: Porsche, BMW, Jetour, Toyota, Lexus, HAVAL, Cherry, BAIC, Opel, Honda, Mitsubishi. Totodată, vor fi expuse și mașini ale Poliției de Frontieră, Ministerului Apărării și autospecialele din flota Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

De asemenea, festivalul va găzdui și mașinile participante în campionatele naționale desfășurate sub egida Federației de Automobilism din Republica Moldova.

Printre mașinile de excepție care vor fi prezentate, sunt:

În prima zi a festivalului, brandul BMW va prezenta cea mai nouă gama electrică, piesa principală fiind una din mașinile participante la summitul politic de la Bulboaca – BMW i7, iar în a doua zi va fi prezentată gama X, în frunte cu uimitorul BMW XM.

Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea vedea și testa un simulator de accidente, precum și primul simulator de camion din Moldova.

Pentru ambele zile ale festivalului, programul va include mai multe activități:

  • 13:00 – 16:00Laborator de experimente pentru copii cu echipa Mendelevium
  • 15:00 – 17:30 — Concursuri cu premii alături de Gabi Marcu
  • 15:00 – 18:30 — Prezentări de mașini ale partenerilor alături de Fondatorul AutoBlog.MD, Constantin Mihalachi
  • 18:30 – 19:30 — Concert live Elvi’s Band
  • 19:30 – 21:00 — DJ Bond

Organizatorii evenimentului, cu sprijinul Primăriei Chișinău vor pune la dispoziție o rută de troleibuz specială destinată vizitatorilor la festival. În ambele zile, ruta va circula în intervalul orelor 11:30 – 21:30, la fiecare 15 minute, cu itinerarul Circul Chișinău – Arena Chișinău – Circul Chișinău. Călătorii vor achita tariful standard de 6 lei.

Pentru vizitatorii care vor veni cu mașinile proprii, Arena Chișinău asigură 817 locuri de parcare.

Prețul biletului pentru un adult este de 200 de lei, iar pentru copiii cu vârsta de 10-18 ani – 150 de lei. Copiii mai mici de 10 ani au acces gratuit. Biletele pot fi achiziționate de aici.  

Partenerul general al evenimentului este Satul German, alături de care, organizatorii vor crea o atmosferă inedită pentru amatorii de automobile. Alți parteneri care susțin evenimentul sunt: Xiaomi, Raw Boost Energy, Bucovina, BT Leasing MD, TV8, Radio ZUM 1 și Auto Radio Moldova.

Cmentariile sunt închise