Exclusiv: LADA revine în Moldova

Marca LADA revine în Republica Moldova! După o pauză de câțiva ani, cel mai renumit constructor rus de automobile revinu în țara noastră unde va avea un nou showroom și service autorizat.

Din informaţiile pe care le deţinem în exclusivitate, aflaţi că un contract, prin care companiei LADA i se oferă permisiune să-şi comercializeze produsele pe teritoriul ţării noastre, urmează să fie semnat foarte curând.

O altă noutate este că dealerul oficial va deschide un showroom deja în vara acestui an, în lunile iunie-iulie, şi respectiv se vor oferi atât garanţii pentru automobile, cât şi deserviri într-un service autorizat.

Mai mult, noii clienţi vor avea acces la toată gama de modele, de la Granta şi Vesta, până la XRay sau 4×4 (Niva), şi altele.

Nu este pentru prima dată când marca LADA îşi desfăşoară activităţi în ţara noastră. Acum 12-15 ani în urmă era reprezentată de un alt dealer şi era lider la capitolul vânzări de maşini noi.

Însă, după ce Dacia a venit în Moldova, vânzările LADA au început să scadă dramatic din cauza produselor învechite, comparativ cu cele produse în România. Acum, cu o gamă de automobile moderne, care se bucură de o mare popularitate în Federaţia Rusă şi prin CSI, modele fiind importate şi în câteva ţări europene, lucrurile ar putea lua o altă întorsătură.

Amintim că LADA este un brand al concernului rusesc AvtoVAZ, iar acesta din urmă este deţinut majoritar de grupul Renault, care, respectiv, face parte din Alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi. Astfel, ruşii de la AvtoVAZ au acces la platforme, componente şi tehnologii pe care uşor încep să le integreze şi în modelele de buget făcute de LADA.

https://www.youtube.com/watch?v=7WFjXDOBQDU

https://www.youtube.com/watch?v=kvlll077t-c

Cmentariile sunt închise