(video) GENEVA 2019: Cele trei modele care pot câştiga titlul de Maşina Anului în lume

(update 19.03.2019) Organizatorii World Car Awards au dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva top trei modele finaliste în toate categoriile concursului auto “Maşina Anului 2019 în lume”.

Marele câştigător al titlului şi ceilalţi căştigători în categoriile secundare vor fi numiţi şi premiaţi în cadrul Salonului Auto Internaţional de la New York peste o lună de zile.

Amintim că la Salonul Auto de la Geneva a fost numită Maşina Anului 2019 în Europa!

  • Maşina Anului 2019 – TOP 3:
  • Cel mai luxos automobil al anului 2019 – TOP 3:
  • Sportcar-ul anului 2019 – TOP 3:
  • Maşina urbană a anului 2019 – TOP 3:
  • Automobilul verde al anului 2019 – TOP 3:
  • Maşina anului 2019 cu cel mai bun design – TOP 3:

(06.02.2019) Lista celor 10 modele finaliste pentru premiul Maşina Anului 2019 în lume. Două sunt de marcă Volvo

Numărătoarea inversă pentru modelele finaliste ale concursului “Automobilul anului în lume” (World Car of the Year, WCOTY) a început! Organizatorii au anunţat lista maşinilor care au fost selectate pentru finală în şase categorii diferite.

Un juriu format din 86 de jurnaliști auto internaționali au selectat automobilele prin vot secret pe baza evaluării fiecărui “candidat” ca parte a muncii lor profesionale. Marele câştigător va fi ales dintr-o listă de 10 modele finaliste, care anterior era formată din 38 de maşini nominalizate.

Aşadar, top 10 maşini care aspiră pentru marele titlu este compus din:

În alte categorii (în care s-au făcut schimbări), modelul câştigător va fi ales dintre:

Maşina urbană a anului 2019:

FOTO: auto.ndtv.com

Cel mai luxos automobil al anului 2019:

Sportcar-ul anului 2019:

FOTO: auto.ndtv.com

Automobilul verde al anului 2019:

Maşina anului 2019 cu cel mai bun design: Vehiculele eligibile pentru oricare dintre premiile World Car sunt eligibile și concurează automat şi pentru premiul World Car Design.

Totuşi, s-a preferat în a selecta o listă de modele finaliste. Şapte experţi cu renume în design au analizat lista iniţială a celor 38 de maşini şi au înaintat juraţilor o listă recomandată:

FOTO: auto.ndtv.com

Următoarea etapă a concursului va fi prin anunţul a TOP 3 din cele 10 modele care aspiră pentru titlul de Maşina Anului. Acest lucru se va întâmpla în cadrul Salonului Auto de la Geneva, împreună cu anunţul câştigătorului premiului “Omul anului din industria auto”.

Marele câştigător, dar şi ceilalţi din cele cinci categorii, toţi vor fi premiaţi în cadrul Salonului Auto de la New York, în ziua de 17 aprilie 2019.

Imagini din timpul testelor făcute pentru selectarea modelelor finaliste:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/